تبلیغات
پایگاه خبری شاهرود - ظرفیت اسمی كارخانه قند شاهرود به 1200 تن افزایش یافت
 
پایگاه خبری شاهرود
زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت
درباره وبلاگ


اطـلاع رسـانی به هنـگام، دقیـق، شفـاف و هماهنگ، بهترین و بسترسازترین اهرم برای آمـاده كردن افـكار عمـومـی و فرهنگ سازی است.
بر این اسـاس و بـه مـنـظـور اطـلاع رسـانـی، پایگاه خبری شاهرود را ایجاد کردیم.
پایگاه نوپای خبری شاهرود، دست همكاری و هـمـراهی بـه سـوی هـمـه دسـت انـدركاران رسانه های خبری و اندیشه پردازان دراز كرده و خــود را نـیـازمـنـد بـهـره گـیـری از نـظــــرات و تجربیات شما می داند.
استفاده از مطالب و تصاویر وبلاگ با ذکر منبع بلامانع میباشد .

مدیر وبلاگ : خبرنگار
مطالب اخیر
نویسندگان

مدیر كارخانه قند و شكر شاهرود در پنجاهمین سال فعالیت فصلی این كارخانه به خبرنگار ایرنا گفت: با توجه به سطح كشت محصول شهرستان و عیار محصول خریداری شده از زارعین پیش بینی می شود در طول 75 تا 80 روز فعالیت فصلی چغندری امسال حدود 10 هزار تن شكر از استحصال چغندر در این كارخانه تولید شود.
'فرهاد قربانپور' روز شنبه ظرفیت اسمی سال قبل این كارخانه را یك هزار و 100تن ذكر كرد و افزود: با انجام اصلاحات و بهسازی در بخشهای مختلف این كارخانه از جمله سیستم گازرسانی،كوره آهك،كوره سوم بخار و كاهش توقف ها در خط تولید ،ظرفیت چغندری كارخانه امسال به روزانه یك هزار و200 تن افزایش یافته كه این امر كاهش هزینه های تولید در كارخانه را به همراه خواهد داشت.
وی اظهار داشت: این كارخانه كه در ابتدا برای تصفیه 150 تن شكر خام تاسیس شده بود ،در طول سالیان گذشته علاوه بر خط تولید تبدیل چغندر ظرفیت تصفیه شكر خام در آن به بیش از 550 تن ارتقا یافته است.
وی ظرفیت تصفیه سالیانه شكر خام در این كارخانه را بالغ بر یكصد هزار تن عنوان كردو افزود: فعالیت های صورت گرفته در جهت تهیه شكر خام برای كارخانه در سالهای اخیر موجب شده كه این كارخانه 10 الی 11ماه از سال را مشغول فعالیت باشد كه این امر اثرات خوبی در امر اشتغال بیشتر داشته است.
در سالجاری دو هزار و 300 هكتار از مزارع میامی،بسطام و شاهرود توسط 469 نفر از زارعین طرف قرارداد زیركشت چغندر رفته و پیش بینی می شود حدود 80 هزار تن محصول تحویل كارخانه شود.




صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • آخرین بروز رسانی :
.